Filmprojecten

 
Directors statement Christian Koopman

“De vragen en de kwesties van deze tijd zoals zingeving, geloof, polarisatie, klimaat, oorlogen e.a. vragen om onze zorg. Ik ben een maker die het publiek wil aanzetten tot bewustwording hierover door te informeren en te inspireren. Het publiek kan zich makkelijk identificeren met de personages en de verhaallijnen. Mijn toon sluit aan bij de actualiteit en de moderne mens. Ik realiseer verhalen en films waar de innerlijke zoektocht van de hedendaagse mens centraal staat. In mijn scenario’s die ikzelf wil gaan regisseren geef ik dit vorm door in te zoomen op fictieve verhalen over een hoofdpersoon die op zoek is naar zingeving, en die geconfronteerd wordt met vragen tot betrekking goed en kwaad. Echter de toon van mijn werk is van lichte en toegankelijke aard, die beide kanten van goed en kwaad laten zien.

 

Rudolfo

Status: Afgerond

10 min. | Fantasie, Comedy, Drama

Voortvluchtig

Status: Afgerond

7 min. | Thriller, Drama

 
 


Vaak gaat het om een zoektocht naar een nuance die ons als mensen verbindt.
Mijn eigen inspiratiebron voor de innerlijke zoektocht van de hedendaagse mens zijn de waarden liefde en respect, zoals ook terug te zien is in de levenswandel van Jezus.

Het publiek dat ik wil bereiken zal mijn werk kunnen herkennen aan de wijze waarop de waarden liefde en respect ingebracht worden, namelijk op een christelijke en vrije wijze. Dit dus in de hoop het publiek bewust te maken van de gegeven boodschap die in de verschillende films verwerkt zitten."

 

The Man From Somewhere Else

Status: Afgerond

20 min. | Fantasie, Avontuur, Mysterie

 
 
 

Bekijk hier alle studentenfilms en
eigengemaakte filmprojecten