De allermooiste dag volledig op beeldWaarom Christian als videograaf?

Betrokken, flexibel, kwaliteitsgericht, loyaliteit en presenteren. Dit is wat jullie zoeken! Videobellen? Of een keer een kopje koffie drinken? Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Stuur een mail naar Christiankoopman@live.nl en hopelijk zien we elkaar snel!

Wat kan je van mij verwachten?

Ik weet precies wat jullie nodig hebben. De allermooiste dag in prachtig bewegend beeld. Jullie merken niet eens dat ik de hele dag aanwezig ben terwijl ik toch echt elk moment van de dag vastleg. Ik monteer alles op een bepaalde manier zodat alle beelden er geweldig uitspringen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan. Samen maken we er een fantastische dag van!

 

"Afgelopen zomer ben ik getrouwd, en heeft Christian onze bruiloft gefilmd. We hebben een hele mooie weergave gekregen van onze dag. Daarbij was hij heel flexibel en konden we ook na afloop onze wensen doorgeven en was verandering mogelijk. Kortom iemand die betrouwbaar is en die 100% zeker je dag mooie en goed vast legt!"

 
Kosten v.a. € 750,00,-

Bevat:

- Diverse videoclips
- Langere trouwfilm

Velden met een * zijn verplicht